Таг: елементарна непогода

ИТНИ МЕРКИ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО МЕСТО ПАНОРАМСКО ТРКАЛО, ПОБАРА ГРАЃАНСКИОТ ПРОТЕСТ

ИТНИ МЕРКИ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО МЕСТО ПАНОРАМСКО ТРКАЛО, ПОБАРА ГРАЃАНСКИОТ ПРОТЕСТ

Воведување систем пар-непар за возење, забрана за движење на возила кои се без катализатори за издувни гасови, бесплатен градски превоз цела зима, зго ...
ОБВИНИТЕЛСТВОТО НЕМА ОБВРСКА ДА ПОБАРА ОБДУКЦИЈА НА ЖРТВИ ВО ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕПОГОДИ

ОБВИНИТЕЛСТВОТО НЕМА ОБВРСКА ДА ПОБАРА ОБДУКЦИЈА НА ЖРТВИ ВО ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕПОГОДИ

Јавното обвинителство нема надлежност да издаде налог за обдукција на жртви, настрадани лица во елементарна непогода, бидејки нема индиции за кривично ...
2 / 2 НАПИСИ