Таг: Елина Гаранча

ГАРАНЧА ОД ЛАТВИЈА ГО ОСВОИ АНТИЧКИОТ ТЕАТАР ВО ОХРИД, ДВА ПАТИ СЕ ВРАЌАШЕ НА БИС

ГАРАНЧА ОД ЛАТВИЈА ГО ОСВОИ АНТИЧКИОТ ТЕАТАР ВО ОХРИД, ДВА ПАТИ СЕ ВРАЌАШЕ НА БИС

Убава и харизматична, со глас со магична моќ, минималистичка во сценскиот настап и со аура на благородничко божество, таа едноставно беше совршена. ...
ДУНАВКА КАКО КРАЛИЦА ВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ЛОЖА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

ДУНАВКА КАКО КРАЛИЦА ВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ЛОЖА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

Дунавка Трифуновска, познатата македонска старлета, на отварањето на Охридско лето се појави со круна на главата. Во придружба на еден господин, кој н ...
ЕЛИНА ГАРАНЧА – ДИВАТА ОД ОХРИДСКО ЛЕТО ШТО ПОМЕЃУ ДВЕ ИЗВЕДБИ НА „КАРМЕН“ САДИ ДОМАТИ

ЕЛИНА ГАРАНЧА – ДИВАТА ОД ОХРИДСКО ЛЕТО ШТО ПОМЕЃУ ДВЕ ИЗВЕДБИ НА „КАРМЕН“ САДИ ДОМАТИ

Лирскиот мецосопран, Елина Гаранча од Латвија која достигна слава настапувајќи на сите светски оперски сцени, во врвот на својата кариера во својата 3 ...
3 / 3 НАПИСИ