Таг: Елизабета Канческа Милевска

1 4 5 652 / 52 НАПИСИ
МИНИСТЕРКАТА БЕТИ СЕ ОТЕПА ФАЛЕЈЌИ ГО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕВСКИ КОЈ Е ВО КУЌЕН ПРИТВОР

МИНИСТЕРКАТА БЕТИ СЕ ОТЕПА ФАЛЕЈЌИ ГО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕВСКИ КОЈ Е ВО КУЌЕН ПРИТВОР

Битолскиот градоначалник Владимир Талески не ги слушна денеска пофалбите од министерката за култура Елизабета Канческа Милевска. Тој веќе трет ден е в ...
ВИКИПЕДИА: БЕТИ Е МИНИСТЕРКА НА КИЧ

ВИКИПЕДИА: БЕТИ Е МИНИСТЕРКА НА КИЧ

Спред интернет енцикопедијата Википедиа, Елизабета Канческа-Милевска е министер за кич. Такво објаснување е дедено заедно со нејзините биографски пода ...
1 4 5 652 / 52 НАПИСИ