Таг: Европско во фудбал

ЕУ ЗА СЕБЕ

ЕУ ЗА СЕБЕ

Додека ги чекаме вакцините, ајде во 2021 да не го чекаме и датумот за преговори со ЕУ. Да се поштедиме себеси од лажни надежи и големи разочарувања. Н ...
РУСКИ ПРАТЕНИК ПРЕДЛОЖИ ФУДБАЛСКИОТ ХУЛИГАНИЗАМ ДА СТАНЕ СПОРТ

РУСКИ ПРАТЕНИК ПРЕДЛОЖИ ФУДБАЛСКИОТ ХУЛИГАНИЗАМ ДА СТАНЕ СПОРТ

Руски пратеник предложи несекојдневно решение за проблемите на земјата со фудбалските хулигани во пресрет на Светското првенство - да се легализира и ...
МАКЕДОНИЈА ВО ГРУПА СО СРБИЈА, ПОРТУГАЛИЈА И ШПАНИЈА НА ЕВРОПСКОТО ЗА ФУДБАЛЕРИ ДО 21 ГОДИНА

МАКЕДОНИЈА ВО ГРУПА СО СРБИЈА, ПОРТУГАЛИЈА И ШПАНИЈА НА ЕВРОПСКОТО ЗА ФУДБАЛЕРИ ДО 21 ГОДИНА

Македонската фудбалска репрезентација се падна во најтешката група на Европското првенство за играчи до 21 година на денешната ждрепка во Краков, Полс ...
3 / 3 НАПИСИ