Таг: фактура

ЗА ДОЛГ ОД 112 ДЕНАРИ КОН БЕГ, НА ИЗВРШИТЕЛ ТРЕБА ДА ПЛАТИ 10.200 ДЕНАРИ, БЕЗ ДА МУ КАЖАТ ДЕКА ГО ТУЖЕЛЕ

ЗА ДОЛГ ОД 112 ДЕНАРИ КОН БЕГ, НА ИЗВРШИТЕЛ ТРЕБА ДА ПЛАТИ 10.200 ДЕНАРИ, БЕЗ ДА МУ КАЖАТ ДЕКА ГО ТУЖЕЛЕ

За долг од 112 денари за сметка за парно кон Балкан енерџи груп (БЕГ) на скопјанец му дошол налог за извршување од 10.200 денари. Граѓанинот за овој с ...
СЕ УСМРДЕА ВЛАДАТА И МИНИСТЕРСТВАТА ОТИ „СЕКЈУРИКОМ“ НЕ ИМ ДАВА ПЛАТА НА ВРАБОТЕНИТЕ

СЕ УСМРДЕА ВЛАДАТА И МИНИСТЕРСТВАТА ОТИ „СЕКЈУРИКОМ“ НЕ ИМ ДАВА ПЛАТА НА ВРАБОТЕНИТЕ

Три месеци фирмата „Секјуриком“ не ги чисти министерствата и владините институции. „Секјуриком“ на тендер кој го распиша Службата за општи и заеднички ...
2 / 2 НАПИСИ