Таг: ФК Пелистер

СВЕЖА САЛАТА ПОЛНА СО ФЕКАЛИИ ГИ ЗАТРУЛА ФУДБАЛЕРИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

СВЕЖА САЛАТА ПОЛНА СО ФЕКАЛИИ ГИ ЗАТРУЛА ФУДБАЛЕРИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

Сезонската свежа салата која ја јаделе во Велес фудбалерите на битолски ФК Пелистер била причина што кај 12-мина од нив има знаци на труење. Ова го по ...
ЗАТВОРЕНА КУЈНАТА ВО ХОТЕЛОТ ВО ВЕЛЕС КАДЕ РУЧАЛЕ ЗАТРУЕНИТЕ ФУДБАЛЕРИ НА ПЕЛИСТЕР

ЗАТВОРЕНА КУЈНАТА ВО ХОТЕЛОТ ВО ВЕЛЕС КАДЕ РУЧАЛЕ ЗАТРУЕНИТЕ ФУДБАЛЕРИ НА ПЕЛИСТЕР

Од Агенцијата за храна и ветеринарство информираа дека по саботното труење на 12 фудбалери на ФК Пелистер презеле мерки за расчистување на случајот а ...
ФУДБАЛЕРИТЕ НА ПЕЛИСТЕР ЗАСТАНАА ДА РУЧААТ ВО ВЕЛЕС, ПА ЗАВРШИЈА НА ИНФЕКТИВНО

ФУДБАЛЕРИТЕ НА ПЕЛИСТЕР ЗАСТАНАА ДА РУЧААТ ВО ВЕЛЕС, ПА ЗАВРШИЈА НА ИНФЕКТИВНО

Поради здравствени проблеми, можно труење, 12 фудбалери на Пелистер од Битола се задржани на лекување во ЈЗУ Општа Болница Велес, на инфективното одде ...
ЧКЕМБАРИТЕ ИМ СЕ ЗАКАНУВААТ НА ФИРМИТЕ НА КАМЧЕВ ДА СИ ГИ ПЛАТАТ ДОЛГОВИТЕ ВО ФК ПЕЛИСТЕР

ЧКЕМБАРИТЕ ИМ СЕ ЗАКАНУВААТ НА ФИРМИТЕ НА КАМЧЕВ ДА СИ ГИ ПЛАТАТ ДОЛГОВИТЕ ВО ФК ПЕЛИСТЕР

„Пелистерка, ЗИК Пелагонија, Жито Битола, завршете си ги своите обврски спрема клубот, да нѐ не можите да си ги завршите вашите основни дејности“, пр ...
ОПШТИНА БИТОЛА БАРА ОД ФИРМИТЕ НА КАМЧЕВ ДА ГИ ПЛАТАТ ДОЛГОВИТЕ ДА СЕ СПАСИ ФК ПЕЛИСТЕР

ОПШТИНА БИТОЛА БАРА ОД ФИРМИТЕ НА КАМЧЕВ ДА ГИ ПЛАТАТ ДОЛГОВИТЕ ДА СЕ СПАСИ ФК ПЕЛИСТЕР

Фудбалскиот клуб Пелистер од Битола е клинички мртов, соопшти Валентин Груевски, претседател на Советот на Општина Битола, која е сопственик на 25 про ...
5 / 5 НАПИСИ