Таг: фонтани

ФОНТАНИТЕ ОД „СКОПЈЕ 2014“ ОСТАНАА ВО ВАРДАР ДА ГО СОБИРААТ ЃУБРЕТО

ФОНТАНИТЕ ОД „СКОПЈЕ 2014“ ОСТАНАА ВО ВАРДАР ДА ГО СОБИРААТ ЃУБРЕТО

Фонтаните од проектот „Скопје 2014“ поставени во реката Вардар никој не ги отстранува, иако веќе не функционираат и само собираат ѓубре. Двете фонтани ...
ОД ФОНТАНИТЕ НА „СКОПЈЕ 2014“  УКРАДЕНИ СЕ САМО РЕФЛЕКТОРИТЕ, ШТЕТАТА Е ОКОЛУ 60.000 ЕВРА, ВЕЛАТ ОД „ВОДОВОД“

ОД ФОНТАНИТЕ НА „СКОПЈЕ 2014“  УКРАДЕНИ СЕ САМО РЕФЛЕКТОРИТЕ, ШТЕТАТА Е ОКОЛУ 60.000 ЕВРА, ВЕЛАТ ОД „ВОДОВОД“

Од фонтаните на спомениците од проектот „Скопје 2014“ украдени се само рефлекторите, не и механизацијата, велат од ЈП „Водовод и канализаџија“. Директ ...
ГРАД СКОПЈЕ НЕ ЈА ПУШТА ФОНТАНАТА ПРЕД СЕДИШТЕТО НА ВМРО-ДПМНЕ

ГРАД СКОПЈЕ НЕ ЈА ПУШТА ФОНТАНАТА ПРЕД СЕДИШТЕТО НА ВМРО-ДПМНЕ

Фонтаната на плоштадот ВМРО не работи. Таа стои конзервирана уште од зимоска. Иако фонтаните на плоштадите Македонија, Филип Втори и на Пресвета Богор ...
„ВОДОВОД“ И „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ЌЕ ГИ ЧИСТАТ СПОМЕНИЦИТЕ ОД „СКОПЈЕ 2014“ НАМЕСТО ПРИВАТНА ФИРМА

„ВОДОВОД“ И „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ ЌЕ ГИ ЧИСТАТ СПОМЕНИЦИТЕ ОД „СКОПЈЕ 2014“ НАМЕСТО ПРИВАТНА ФИРМА

Спомениците и фонтаните од проектот „Скопје 2014“ ќе ги одржуваат јавните претпријатија на Град Скопје, „Водовод и канализација“ и „Комунална хигиена“ ...
4 / 4 НАПИСИ