Таг: фризер

МИЛЕ КОНТРА

МИЛЕ КОНТРА

Лебот што го носат дома им е производ на злоба. Децата си ги хранат со пари од злоба направени. ...
ФРИЗЕРСКИТЕ САЛОНИ ШТО РЕШИЛЕ ДА РАБОТАТ ДА КОРИСТАТ ЗАШТИТНА ОПРЕМА, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

ФРИЗЕРСКИТЕ САЛОНИ ШТО РЕШИЛЕ ДА РАБОТАТ ДА КОРИСТАТ ЗАШТИТНА ОПРЕМА, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Фризерските и козметичките салони смеат да работат иако имаат блиски контакти со граѓаните кои ги посетуваат. Во мерките кои Владата ги донесе за зашт ...
2 / 2 НАПИСИ