Таг: германско МНР

НА ПОЛИТИЧКИТЕ БЛОКАДИ МОРА ДА СЕ СТАВИ КРАЈ, ВЕЛИ МИХАЕЛ РОТ, ГЕРМАНСКИОТ ДРЖАВЕН МИНИСТЕР ЗА ЕВРОПА

НА ПОЛИТИЧКИТЕ БЛОКАДИ МОРА ДА СЕ СТАВИ КРАЈ, ВЕЛИ МИХАЕЛ РОТ, ГЕРМАНСКИОТ ДРЖАВЕН МИНИСТЕР ЗА ЕВРОПА

Државниот министер за Европа во германското Министерство за надворешни работи Михаел Рот вели дека на политичките блокади и на маневрите за одолговлек ...
НЕУМЕСНИ СЕ ОБВИНУВАЊАТА НА ИВАНОВ КОН ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДОРКА, ОДГОВОРИ БЕРЛИН

НЕУМЕСНИ СЕ ОБВИНУВАЊАТА НА ИВАНОВ КОН ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДОРКА, ОДГОВОРИ БЕРЛИН

Германското министерство за надворешни работи вели дека обвинувањата на претседателот Ѓорге Иванов упатени кон германски дипломати се неумесни во одго ...
2 / 2 НАПИСИ