Таг: Глобалниот фонд за превенција од ХИВ

ДЕЖУРНА СЛУЖБА ВО СОБРАНИЕТО ГО ЧЕКА ПРЕДЛОГОТ НА МАНДАТАРОТ ЗА НОВА ВЛАДА

ДЕЖУРНА СЛУЖБА ВО СОБРАНИЕТО ГО ЧЕКА ПРЕДЛОГОТ НА МАНДАТАРОТ ЗА НОВА ВЛАДА

Во Собранието вечерва соодветна служба чека да го заведе предлогот на мандатарот за нова влада, според одребите од Деловникот, дознава САКАМДАКАЖАМ.МК ...
1 / 1 НАПИСИ