Таг: Гојарт Сулејмани

ДОПОЛНИТЕЛНИ АНАЛИЗИ НА ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ИЗВОРОТ НА ТРУЕЊЕТО СЀ УШТЕ НЕПОЗНАТ

ДОПОЛНИТЕЛНИ АНАЛИЗИ НА ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ИЗВОРОТ НА ТРУЕЊЕТО СЀ УШТЕ НЕПОЗНАТ

Епидемиолози од Институтот за јавно здравје денес зеле дополнителни мостри за анализа од градскиот водовод во Гостивар, откако над 300 жители на градо ...
МИСТЕРИОЗНО ТРУЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ЛЕКАРИТЕ СЕ СОМНЕВААТ НА ВОДАТА

МИСТЕРИОЗНО ТРУЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ЛЕКАРИТЕ СЕ СОМНЕВААТ НА ВОДАТА

Сѐ уште не се знае од што се разболеа околу 300 гостиварчани за три дена, кои во болницата во Гостивар барале помош за стомачни болки, пролив, повраќа ...
2 / 2 НАПИСИ