Таг: Грујо

СО ДВА ЧАТАЛА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА УДРИ ПО СОБРАНИЕТО ПА СЕ РАСТУРИ

СО ДВА ЧАТАЛА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА УДРИ ПО СОБРАНИЕТО ПА СЕ РАСТУРИ

Со два чатала истовремено се шараше Собранието. Шарените револуционери, откако ги слушнаа вечерашните говори од организаторите, распалија со нова боја ...
ЕДИНИЦАТА ЗА БОЕЊЕ АНТИКА СЕ ЧАТАЛИ ПРЕД ВЛАДА

ЕДИНИЦАТА ЗА БОЕЊЕ АНТИКА СЕ ЧАТАЛИ ПРЕД ВЛАДА

Единица за боење антика и чаталење се докажува пред Влада. Со големиот чатал се бојат оние делови кои што останале недопрени претходните денови. Де ...
ПОРАНЕШНАТА ХОЛАНДСКА АМБАСАДОРКА СО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРЕД СЈО

ПОРАНЕШНАТА ХОЛАНДСКА АМБАСАДОРКА СО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРЕД СЈО

Поранешната амбасадорка на Холандија во Македонија, Симоне Филипини, дојде пред Сецијалното јавно обвинителство (СЈО) да им даде поддршка на антивлади ...
3 / 3 НАПИСИ