Таг: гумени куршуми

ВЕНКО ФИЛИПЧЕ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО, ДРУГИТЕ ИМИЊА ЌЕ ЈА ЧЕКААТ СРЕДБАТА ЗАЕВ-СЕЛА

ВЕНКО ФИЛИПЧЕ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО, ДРУГИТЕ ИМИЊА ЌЕ ЈА ЧЕКААТ СРЕДБАТА ЗАЕВ-СЕЛА

Неврохирургот Венко Филипче е потврден кандидат за министер за здравство. „Венко Филипче е потврден кандидат за министер за здравство. Кога ќе ги д ...
ВЛАДАТА СО ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ ЌЕ ЈА ДОПРЕЦИЗИРА УПОТРЕБАТА НА ГУМЕНИ КУРШУМИ И ЕЛЕКТРИЧНИ ПАРАЛИЗАТОРИ

ВЛАДАТА СО ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ ЌЕ ЈА ДОПРЕЦИЗИРА УПОТРЕБАТА НА ГУМЕНИ КУРШУМИ И ЕЛЕКТРИЧНИ ПАРАЛИЗАТОРИ

Владата на денешната седница утврди Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за полиција со кој што се ограничува употребата на средства ...
МВР ГИ ИСФРЛА ОД УПОТРЕБА ГУМЕНИТЕ КУРШУМИ, ШТО ЈЕЛЕНА ЖУГИЌ ГИ БАРАШЕ ПРОТИВ ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

МВР ГИ ИСФРЛА ОД УПОТРЕБА ГУМЕНИТЕ КУРШУМИ, ШТО ЈЕЛЕНА ЖУГИЌ ГИ БАРАШЕ ПРОТИВ ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

Полицијата нема да може да ги користи гумените куршуми и електричните парализатори како средства за разбивање толпа и насилни протести, според изменит ...
ПРЕД СОБРАНИЕ РАСПРАВА ЗА КУРШУМИТЕ НА ЖУГИЌ

ПРЕД СОБРАНИЕ РАСПРАВА ЗА КУРШУМИТЕ НА ЖУГИЌ

Пред Собрание има расправа за гумените куршуми на директорката на тетатрот „Комедија“ Јелена Жугиќ. На демонстрантите им се обрати нејзиниот к ...
4 / 4 НАПИСИ