Таг: Хари

ОТСЕКОГАШ СЕ ЧУВСТВУВАВ РАЗЛИЧЕН ОД ОСТАТОКОТ ОД ФАМИЛИЈАТА, ВЕЛИ ПРИНЦОТ ХАРИ

ОТСЕКОГАШ СЕ ЧУВСТВУВАВ РАЗЛИЧЕН ОД ОСТАТОКОТ ОД ФАМИЛИЈАТА, ВЕЛИ ПРИНЦОТ ХАРИ

Британскиот принц Хари вели дека отсекогаш се чувствувал малку поразличен од неговата фамилија и дека неговата мајка се чувствувала исто. Во онлајн ра ...
ХАРИ ВЕЌЕ НЕ Е ПРИНЦ, СО МЕГАН ЌЕ ВРАТАТ 2.4 МИЛИОНИ ФУНТИ НА ДРЖАВАТА

ХАРИ ВЕЌЕ НЕ Е ПРИНЦ, СО МЕГАН ЌЕ ВРАТАТ 2.4 МИЛИОНИ ФУНТИ НА ДРЖАВАТА

Принцот Хари и неговата сопруга Меган веќе нема да ги користат нивните кралски титули, односно нема веќе да им се обраќаат со нивното кралско височест ...
2 / 2 НАПИСИ