Таг: хирургија

ХИРУРЗИТЕ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ПОЧНАА НОВ И КРАТОК МЕТОД ЗА ЛЕКУВАЊЕ ПРОШИРЕНИ ВЕНИ СО КОЈ ПАЦИЕНТИТЕ СЕ ПОДВИЖНИ ПО ДВА ДЕНА

ХИРУРЗИТЕ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ПОЧНАА НОВ И КРАТОК МЕТОД ЗА ЛЕКУВАЊЕ ПРОШИРЕНИ ВЕНИ СО КОЈ ПАЦИЕНТИТЕ СЕ ПОДВИЖНИ ПО ДВА ДЕНА

Васкуларниот хирург д-р Газменд Елези од Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ за првпат изведе неинвазивен понов третман на проширените вени (в ...
ЗА ПАЦИЕНТИ ПРЕД ОПЕРАЦИЈА ОД СЕМЕЈСТВАТА БАРААТ ДА ДОНИРААТ КРВ, НАМАЛЕНИ РЕЗЕРВИТЕ ВО СКОПСКИТЕ БОЛНИЦИ

ЗА ПАЦИЕНТИ ПРЕД ОПЕРАЦИЈА ОД СЕМЕЈСТВАТА БАРААТ ДА ДОНИРААТ КРВ, НАМАЛЕНИ РЕЗЕРВИТЕ ВО СКОПСКИТЕ БОЛНИЦИ

Има резерви на крв, но во хируршките одделенија во скопските болници деновиве атмосферата знае да биде тензична, велат директорите во здравствените ус ...
ШТИПСКАТА БОЛНИЦА НАБАВИ НОВ МОБИЛЕН АПАРАТ ЗА ХИРУРШКИ ЗАФАТИ

ШТИПСКАТА БОЛНИЦА НАБАВИ НОВ МОБИЛЕН АПАРАТ ЗА ХИРУРШКИ ЗАФАТИ

Одделенијата за хирургија и урологија при Клиничката болница во Штип добија нов мобилен апарат за хируршки зафати. Раководството на болницата истакна ...
3 / 3 НАПИСИ