Таг: Холандски амбасадор Ваутер Пломп

АМБАСАДОРОТ ПЛОМП СИ ЗАМИНУВА СО ПОДАРОК ОД ДЕЦАТА СО АУТИЗАМ КОИ РАБОТЕА НА ПРОЕКТОТ НА НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА

АМБАСАДОРОТ ПЛОМП СИ ЗАМИНУВА СО ПОДАРОК ОД ДЕЦАТА СО АУТИЗАМ КОИ РАБОТЕА НА ПРОЕКТОТ НА НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА

Вработените во Националната галерија на Северна Македонија на чело со директорката Дита Старова-Ќерими денес со подароци и коктел му се заблагодарија ...
ХОЛАНЃАНЕЦОТ ПИТЕР ЕНДЕНДАЈК СОБРАЛ И ДИГИТАЛИЗИРАЛ 709 ПЛОЧИ СО МАКЕДОНСКИ ФОЛКЛОР

ХОЛАНЃАНЕЦОТ ПИТЕР ЕНДЕНДАЈК СОБРАЛ И ДИГИТАЛИЗИРАЛ 709 ПЛОЧИ СО МАКЕДОНСКИ ФОЛКЛОР

Холандскиот брачен пар Питер Ендендајк и Анемик ден Аул, колекционери и вљубеници во македонскиот фолклор, 50 години доаѓаат во Македонија и посветено ...
2 / 2 НАПИСИ