Таг: Хорхе

ТРИУМФАЛНАТА КАПИЈА ШАРЕНИТЕ ПРВПАТ ЈА БОЈАТ СО ЧАТАЛОТ

ТРИУМФАЛНАТА КАПИЈА ШАРЕНИТЕ ПРВПАТ ЈА БОЈАТ СО ЧАТАЛОТ

На пат кон Собранието шарените револуционери застанаа кај Триумфалната капија и со чаталот фрлаа боја врз неа. Капијата беше мета на шарените безброј ...
„ХОРХЕ ТИ СИ СРАМ ЗА МАКЕДОНИЈА“, ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ТРГНА КОН СОБРАНИЕ

„ХОРХЕ ТИ СИ СРАМ ЗА МАКЕДОНИЈА“, ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ТРГНА КОН СОБРАНИЕ

„Хорхе ти си срам за Македонија“ е пораката на централниот транспарент со кој шарените револуционери го почнаа денешниот протест. Тие тргнаа кон Собра ...
2 / 2 НАПИСИ