Таг: хотел во Лагадин

МИСЛЕВМЕ ДЕКА ЧИЧКО ЗОРАН ЌЕ НЀ СПАСИ ОД ГЛУПОСТИТЕ НА ЧИЧКО НИКОЛА, МУ ПИША РЕЖИСЕРОТ ИВАН ПОПОВСКИ НА ПРЕМИЕРОТ

МИСЛЕВМЕ ДЕКА ЧИЧКО ЗОРАН ЌЕ НЀ СПАСИ ОД ГЛУПОСТИТЕ НА ЧИЧКО НИКОЛА, МУ ПИША РЕЖИСЕРОТ ИВАН ПОПОВСКИ НА ПРЕМИЕРОТ

Театарскиот режисер Иван Поповски јавно му се обрати на премиерот Зоран Заев, разочаран и револтиран од неговата најава дека ќе помогне да се догради ...
БАКРАЧЕСКИ СЕ ПИШМАНИ, СОПРЕ ГРАДБАТА НА ХОТЕЛОТ КАЈ ЛАГАДИН

БАКРАЧЕСКИ СЕ ПИШМАНИ, СОПРЕ ГРАДБАТА НА ХОТЕЛОТ КАЈ ЛАГАДИН

Претпладнево се прекинати работите на изградбата на спорниот хотел кај Лагадин во Охрид. Дошла инспекција која на работниците им наложила да престанат ...
МАЈА ДА КАЖЕ

МАЈА ДА КАЖЕ

1 Добрата вест неделава е што Македонија уште не го допрела дното. Оти, со овој претседател и со ова судство допрва ќе паѓаме. А и Али Ахмети искрено ...
3 / 3 НАПИСИ