Таг: иднина

О, ДУШО МОЈА

О, ДУШО МОЈА

Истрошија и европска идеја и вредности со глупостите што ги повторуваат божем во име на ЕУ. ...
НАД ПОЛОВИНА ОД ГРАЃАНИТЕ ОЧЕКУВААТ ЖИВОТОТ ДА ИМ БИДЕ ПОЛОШ АКО ОСТАНАТ ДА ЖИВЕАТ ВО МАКЕДОНИЈА, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕ НА „СОЛУЦИЈА“

НАД ПОЛОВИНА ОД ГРАЃАНИТЕ ОЧЕКУВААТ ЖИВОТОТ ДА ИМ БИДЕ ПОЛОШ АКО ОСТАНАТ ДА ЖИВЕАТ ВО МАКЕДОНИЈА, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕ НА „СОЛУЦИЈА“

57,6 отсто од македонските граѓани сметаат дека нивниот живот ќе биде полош во иднина, одговарајќи на прашањето дали очекуваат подобра иднина за своит ...
ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА Е ВО РАЦЕТЕ НА НАРОДНИТЕ ИЗБРАНИЦИ, РЕЧЕ ЗАЕВ

ИДНИНАТА НА МАКЕДОНИЈА Е ВО РАЦЕТЕ НА НАРОДНИТЕ ИЗБРАНИЦИ, РЕЧЕ ЗАЕВ

Народните избраници во Собранието се исправени пред историската одлука за иднината на Македонија, и од таа одлука ќе зависи новата фаза од нашата исто ...
3 / 3 НАПИСИ