Таг: ифтарска вечера

КАЗНИ ЗА ДИРЕКТОРКАТА И ЗА ШКОЛОТО ВО РАДОВИШ КАДЕ СЕ ОДРЖА ИФТАРСКА ВЕЧЕРА

КАЗНИ ЗА ДИРЕКТОРКАТА И ЗА ШКОЛОТО ВО РАДОВИШ КАДЕ СЕ ОДРЖА ИФТАРСКА ВЕЧЕРА

Државниот просветен инспекторат го казни основното училиште „Крсте Петков Мисирков“ од Радовиш со 1.600 евра, а директорката  Олгица Стојанова  со 1.1 ...
ПРОСВЕТНИОТ ИНСПЕКТОРАТ УТВРДУВА КОЈ ДОЗВОЛИЛ ИФТАРСКА ВЕЧЕРА ВО ШКОЛО ВО РАДОВИШ

ПРОСВЕТНИОТ ИНСПЕКТОРАТ УТВРДУВА КОЈ ДОЗВОЛИЛ ИФТАРСКА ВЕЧЕРА ВО ШКОЛО ВО РАДОВИШ

Државниот просветен инспекторат го чешла работењето на основното училиште „Крсте Петков Мисирков“ од Радовиш за да утврди кој и како дал дозвола во уч ...
2 / 2 НАПИСИ