Таг: инструктори

ОВА Е НЕВЕРОЈАТНО ВОЗБУДЛИВО, ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ УЧАТ ДА СКИЈААТ ВО МАВРОВО

ОВА Е НЕВЕРОЈАТНО ВОЗБУДЛИВО, ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ УЧАТ ДА СКИЈААТ ВО МАВРОВО

Возбуденост, радост, но и неизвесност како ќе биде првото скијање се гледа на лицата на Елена, Гере, Зоран, Љуљета, Васил и Ратко, на кои завчера попл ...
ХОЛАНЃАНИТЕ ПОВЕЌЕ САКААТ ДА ЛЕТААТ НАД ОХРИД ОТКОЛКУ ДА СЕ КАПАТ ВО ЕЗЕРОТО, ВЕЛАТ ПАРАГЛАЈДЕРИСТИТЕ ОД КЛУБОТ „ВЕРТИГО“

ХОЛАНЃАНИТЕ ПОВЕЌЕ САКААТ ДА ЛЕТААТ НАД ОХРИД ОТКОЛКУ ДА СЕ КАПАТ ВО ЕЗЕРОТО, ВЕЛАТ ПАРАГЛАЈДЕРИСТИТЕ ОД КЛУБОТ „ВЕРТИГО“

Како што започна летната сезона, така и небото над Охрид секојдневно го шараат параглајдери. Во тендем со македонски пилоти летаат странски туристи ко ...
2 / 2 НАПИСИ