Таг: интерес

ПОРАСНА ИНТЕРЕСОТ ЗА ПРВА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19 ВО ВЕЛЕС

ПОРАСНА ИНТЕРЕСОТ ЗА ПРВА ВАКЦИНА ПРОТИВ КОВИД-19 ВО ВЕЛЕС

Откако Владата најави дополнителни и поригорозни мерки во борбата против ширењето на коронавирусот, изминатата седмица за двојно е пораснат интересот ...
ОНИЕ КОИ ТРЕБА ДА СЕ РЕВАКЦИНИРААТ НЕ МОЖАТ ДА ДОЈДАТ НА РЕД ОД ГУЖВИТЕ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ВО ТЕТОВО

ОНИЕ КОИ ТРЕБА ДА СЕ РЕВАКЦИНИРААТ НЕ МОЖАТ ДА ДОЈДАТ НА РЕД ОД ГУЖВИТЕ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ВО ТЕТОВО

Во Регионалниот вакцинален пункт во Тетово, изминативе денови се забележуваат големи гужви од лица кои сакаат да се вакцинираат против ковид-19. Откак ...
2 / 2 НАПИСИ