Таг: инвертери

1 2 3 4 10 / 37 НАПИСИ
УШТЕ НЕ СЕ ПОДЕЛЕНИ ВАУЧЕРИТЕ ЗА ИНВЕРТЕРИ ЗА КОИ СЕ АПЛИЦИРАШЕ ВО ФЕВРУАРИ

УШТЕ НЕ СЕ ПОДЕЛЕНИ ВАУЧЕРИТЕ ЗА ИНВЕРТЕРИ ЗА КОИ СЕ АПЛИЦИРАШЕ ВО ФЕВРУАРИ

Граѓаните уште не ги добиле ваучерите за клима инвертери за кои аплицираа во февруари. Поминаа шест месеци, а од Министерството за економија не заврши ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА УШТЕ ГИ ПРЕГЛЕДУВА БАРАЊАТА ЗА ИНВЕРТЕРИ, СТИГНАТИ СЕ 10.000, А ПАРИ ИМА ЗА 7.000 ДОМАЌИНСТВА

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА УШТЕ ГИ ПРЕГЛЕДУВА БАРАЊАТА ЗА ИНВЕРТЕРИ, СТИГНАТИ СЕ 10.000, А ПАРИ ИМА ЗА 7.000 ДОМАЌИНСТВА

Во Министерството за економија уште се прегледуваат барањата за добивање ваучери за клима инвертери. Огласот беше распишаn на 2 февруари, а затворен п ...
СЕ ФАВОРИЗИРА СКОПСКИОТ РЕГИОН, НЕ ОСТАНАА ВАУЧЕРИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ЗА ДРУГИТЕ ГРАДОВИ, СЕ ЖАЛАТ ЖИТЕЛИТЕ НА СТРУМИЦА

СЕ ФАВОРИЗИРА СКОПСКИОТ РЕГИОН, НЕ ОСТАНАА ВАУЧЕРИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ЗА ДРУГИТЕ ГРАДОВИ, СЕ ЖАЛАТ ЖИТЕЛИТЕ НА СТРУМИЦА

Дел од граѓаните од Струмичко реагираат на огласот и процедурата за доделување ваучери за купување инвертер клими на Министерството за економија, кој ...
НЕМА ВЕЌЕ ВАУЧЕРИ ЗА ИНВЕРТЕРИ, ЗА 4 ДЕНА ПРИСТИГНАТИ 9.000 БАРАЊА, ПАРИ ИМА ЗА 7.000 ДОМАЌИНСТВА

НЕМА ВЕЌЕ ВАУЧЕРИ ЗА ИНВЕРТЕРИ, ЗА 4 ДЕНА ПРИСТИГНАТИ 9.000 БАРАЊА, ПАРИ ИМА ЗА 7.000 ДОМАЌИНСТВА

Затворен е јавниот повик за ваучери за инвертер клими кои го распиша Министерството за економија. За четири дена откако е распишан повикот пристигнати ...
ГУЖВИ ЗА ВАУЧЕРИ ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМИ, 500 БАРАЊА СТИГНАЛЕ ПРВИОТ ДЕН ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА

ГУЖВИ ЗА ВАУЧЕРИ ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМИ, 500 БАРАЊА СТИГНАЛЕ ПРВИОТ ДЕН ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОНОМИЈА

Над 500 барања за ваучери за инвертер клими стигнале првиот ден откако беше објавен јавниот повик на Министерството за економија. Оваа бројка, како шт ...
РЕДИЦИ БИТОЛЧАНИ ЧЕКАА ДА АПЛИЦИРААТ ЗА ОПШТИНСКИТЕ СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМИ

РЕДИЦИ БИТОЛЧАНИ ЧЕКАА ДА АПЛИЦИРААТ ЗА ОПШТИНСКИТЕ СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМИ

Денеска во Битола започна аплицирањето за надоместување на дел од трошоците за набавка на инвертер клима уреди за оваа година. Откако поради технички ...
МЕСТО НА ДРВА, ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЈЕГУНОВЦЕ ЌЕ СЕ ГРЕАТ СО ИНВЕРТЕРИ

МЕСТО НА ДРВА, ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА ЈЕГУНОВЦЕ ЌЕ СЕ ГРЕАТ СО ИНВЕРТЕРИ

Во седум подрачни основни училишта во Општина Јегуновце инсталирани се 18 инвертери, обезбедени со донација од УНДП и со сопствени средства. Со почето ...
СКОПЈАНИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА ТРИ ДЕНА НЕ МОЖАТ ДА АПЛИЦИРААТ ОНЛАЈН ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ОТИ НЕ РАБОТИ СТРАНАТА НА ГРАД СКОПЈЕ

СКОПЈАНИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА ТРИ ДЕНА НЕ МОЖАТ ДА АПЛИЦИРААТ ОНЛАЈН ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ОТИ НЕ РАБОТИ СТРАНАТА НА ГРАД СКОПЈЕ

Три дена пробуваме онлајн да аплицираме за субвенции за инвертери во Град Скопје ама џабе, страната не им работи, велат граѓани кои се јавија во нашат ...
ОД ПОНЕДЕЛНИК СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ДО 1.000 ЕВРА ОД ГРАД СКОПЈЕ, ЌЕ СЕ АПЛИЦИРА ОНЛАЈН

ОД ПОНЕДЕЛНИК СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ДО 1.000 ЕВРА ОД ГРАД СКОПЈЕ, ЌЕ СЕ АПЛИЦИРА ОНЛАЈН

Градот Скопје в понеделник ќе го објави јавниот повик за субвенции за инвертер клими. Аплицирањето ќе биде онлајн, а средствата што Градот ќе ги субве ...
ГРАД СКОПЈЕ И ГОДИНАВА ЌЕ ДАВА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ, ВЕЛОСИПЕДИ И ЗА ЧИСТЕЊЕ ОЏАЦИ

ГРАД СКОПЈЕ И ГОДИНАВА ЌЕ ДАВА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ, ВЕЛОСИПЕДИ И ЗА ЧИСТЕЊЕ ОЏАЦИ

И годинава, Град Скопје ќе дава субвенции за купени инвертер клими, велосипеди и тротинети, како и за чистење оџаци. Субвенциите се предвидени во прог ...
1 2 3 4 10 / 37 НАПИСИ