Таг: инвертор клими

ПОРАДИ ПРЕМНОГУ ПРИЈАВИ ЗА СУБВЕНЦИОНИРАНИ КЛИМИ ВО БИТОЛА, ПАДНА ВЕБ СТРАНИЦАТА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

ПОРАДИ ПРЕМНОГУ ПРИЈАВИ ЗА СУБВЕНЦИОНИРАНИ КЛИМИ ВО БИТОЛА, ПАДНА ВЕБ СТРАНИЦАТА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

Поради напливот на пријави за субвенционирани високоефикасни инвертер клима уреди за домаќинствата во Битола, како и повторувањето на барањата поради ...
НАМАЛУВАЊЕ НА ДДВ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ ОД 18 НА 5 ОТСТО И НОВ ЗАКОН ЗА ИНДУСТРИСКИ ЕМИСИИ СЕ ДЕЛ ОД МЕРКИТЕ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО

НАМАЛУВАЊЕ НА ДДВ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ ОД 18 НА 5 ОТСТО И НОВ ЗАКОН ЗА ИНДУСТРИСКИ ЕМИСИИ СЕ ДЕЛ ОД МЕРКИТЕ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО

Со намалување на данокот на додадена вредност за испорачана топлинска енергија од 18 на 5 отсто, Министерството за животна средина и Владата планираат ...
2 / 2 НАПИСИ