Таг: ИРЛ

ИРЛ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „НИКОЛА МЛАДЕНОВ“ ЗА НАЈДОБРА ИСТРАЖУВАЧКА СТОРИЈА ЗА „НЕЧИСТА КРВ“

ИРЛ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „НИКОЛА МЛАДЕНОВ“ ЗА НАЈДОБРА ИСТРАЖУВАЧКА СТОРИЈА ЗА „НЕЧИСТА КРВ“

Тимот новинарки Сашка Цветковска, Елена Митревска Цуцковска и Маја Јовановска од Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби наградата за На ...
ВОНРЕДНИ ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОРИ ВО КЛИНИКАТА „ЖАН МИТРЕВ“ ЗА ЕКСПЕРИМЕТАЛНОТО ЛЕКУВАЊЕ КОВИД СО ХЕМОФИЛТРАЦИЈА, НЕМА НЕДОПИРЛИВИ АКО СЕ УТВРДИ ОДГОВОРНОСТ, РЕЧЕ САЛИ

ВОНРЕДНИ ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОРИ ВО КЛИНИКАТА „ЖАН МИТРЕВ“ ЗА ЕКСПЕРИМЕТАЛНОТО ЛЕКУВАЊЕ КОВИД СО ХЕМОФИЛТРАЦИЈА, НЕМА НЕДОПИРЛИВИ АКО СЕ УТВРДИ ОДГОВОРНОСТ, РЕЧЕ САЛИ

Да се извршат вонредни инспекциски надзори во Клиничката болница „Жан Митрев“, побара министерот за здравство Беким Сали откако синоќа Истражувачката ...
ОБВИНИТЕЛСТВОТО ОТВОРИ ПРЕДМЕТ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНОТО ЛЕКУВАЊЕ ВО КЛИНИКАТА „ЖАН МИТРЕВ“, ПО ИСТРАЖУВАЧКАТА СТОРИЈА НА ИРЛ

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ОТВОРИ ПРЕДМЕТ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНОТО ЛЕКУВАЊЕ ВО КЛИНИКАТА „ЖАН МИТРЕВ“, ПО ИСТРАЖУВАЧКАТА СТОРИЈА НА ИРЛ

Скопското јавно обвинителство по допрен глас отвори предмет за недозволеното експериментално лекување на пациенти во клиниката „Жан Митрев“ од Скопје, ...
ИРЛ, РАДИО МОФ И ВИДИ ВАКА НАГРАДЕНИ ВО ИЗБОРОТ НА ЗНМ ЗА НАЈДОБРИ СТОРИИ ПОВРЗАНИ СО ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

ИРЛ, РАДИО МОФ И ВИДИ ВАКА НАГРАДЕНИ ВО ИЗБОРОТ НА ЗНМ ЗА НАЈДОБРИ СТОРИИ ПОВРЗАНИ СО ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби првата награда на тема „Справување со загадувањето на воздухот - зајакнување на јавната свест за ...
СТОРИЈАТА ЗА ЗАШТИТА НА БАЛКАНСКИОТ РИС НА РАДИОМОФ ЈА ОСВОИ ПРВАТА НАГРАДА НА ЕУ ЗА ИСТРАЖУВАЧКО НОВИНАРСТВО

СТОРИЈАТА ЗА ЗАШТИТА НА БАЛКАНСКИОТ РИС НА РАДИОМОФ ЈА ОСВОИ ПРВАТА НАГРАДА НА ЕУ ЗА ИСТРАЖУВАЧКО НОВИНАРСТВО

„По трагите на балканскиот рис“, истражувачка сторија во две продолженија работена во 3 земји во регионот, на тимот на РадиоМОФ ја освои првата Наград ...
ТИМОТ НА ИРЛ ЈА ДОБИ ПРВАТА НАГРАДА ЗА ИСТРАЖУВАЧКО НОВИНАРСТВО ОД ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕУ

ТИМОТ НА ИРЛ ЈА ДОБИ ПРВАТА НАГРАДА ЗА ИСТРАЖУВАЧКО НОВИНАРСТВО ОД ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕУ

Истражувачката репортерска лабараторија (ИРЛ) ја доби првата награда за истражувачко новинарство за 2019 година, која ја доделува Делегацијата на Евро ...
6 / 6 НАПИСИ