Таг: Иван Михајлов

БИТОЛСКИОТ ЦЕНТАР „ИВАН МИХАЈЛОВ“ НЕДОСТАПЕН ОТКАКО СО ПИСМА СЕ ПОЖАЛИ ДО БУГАРИЈА И АМБАСАДОРИТЕ ДЕКА МАКЕДОНСКИТЕ БУГАРИ НЕМААТ ПРАВА

БИТОЛСКИОТ ЦЕНТАР „ИВАН МИХАЈЛОВ“ НЕДОСТАПЕН ОТКАКО СО ПИСМА СЕ ПОЖАЛИ ДО БУГАРИЈА И АМБАСАДОРИТЕ ДЕКА МАКЕДОНСКИТЕ БУГАРИ НЕМААТ ПРАВА

Молк од Културниот центар „Иван Михајлов“ од Битола, откако изминатите денови ја разбранува јавноста во земјава и во Бугарија, по писмото испратено до ...
РАДЕВ ЌЕ ГИ СПАСУВА БУГАРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА СО БЕЗБЕДНОСНИ СЛУЖБИ

РАДЕВ ЌЕ ГИ СПАСУВА БУГАРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА СО БЕЗБЕДНОСНИ СЛУЖБИ

Бугарскиот претседател Румен Радев одржа средба со шефовите на безбедносните служби „за да се преземат соодветни мерки за адекватна заштита на правата ...
2 / 2 НАПИСИ