Таг: излевање

ВО „ОХИС“ СЕ ИЗЛЕАЛА ВОДА СО КОЈА СЕ МИЕЛА ЦИСТЕРНА СО ХЕМИКАЛИИ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

ВО „ОХИС“ СЕ ИЗЛЕАЛА ВОДА СО КОЈА СЕ МИЕЛА ЦИСТЕРНА СО ХЕМИКАЛИИ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

При миење цистерни преку кои се вршело препакување на хемикалии од кругот на фабриката „Охис“ се излеала водата, па поради тоа во овој дел од градот с ...
СЕ ИЗЛЕА ВАРДАР КАЈ ВЛАДАТА

СЕ ИЗЛЕА ВАРДАР КАЈ ВЛАДАТА

По обилните дождови ноќеска, утринава Вардар се излеа од малото корито пред пешачкиот мост кај Владата. На работ да се излее реката е и под мостот „Го ...
2 / 2 НАПИСИ