Таг: јавна админситрација

КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ ПРЕПОРАЧА ЈАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА ДА ПРОДОЛЖИ ДА РАБОТИ ОД ДОМА И ВО СМЕНИ

КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ ПРЕПОРАЧА ЈАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА ДА ПРОДОЛЖИ ДА РАБОТИ ОД ДОМА И ВО СМЕНИ

Комисијата за заразни болести препорачува вработените во државната и јавната админстрација и понатаму да работат во смени, дома или во ротации, иако В ...
ТЕВДОВСКИ КАЖА ДЕКА ЌЕ ГИ ОБЈАВИ ХОНОРАРИТЕ НА ДАВИТКОВСКИ ЗА НЕФУНКЦИОНАЛНИТЕ ЗАКОНИ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА, ОТКАКО ПРОФЕСОРОТ РЕЧЕ ДЕКА НЕМА РЕФОРМИ

ТЕВДОВСКИ КАЖА ДЕКА ЌЕ ГИ ОБЈАВИ ХОНОРАРИТЕ НА ДАВИТКОВСКИ ЗА НЕФУНКЦИОНАЛНИТЕ ЗАКОНИ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА, ОТКАКО ПРОФЕСОРОТ РЕЧЕ ДЕКА НЕМА РЕФОРМИ

Во Македонија нема и не може да има вистинска реформа на јавната администрација, бидејќи нема политичка волја, кажа професорот од Правниот факултет во ...
2 / 2 НАПИСИ