Таг: Катерина Шиповиќ

ДОМАШНИТЕ ТРКАЧИ ИВАН РАДЕВ И КАТЕРИНА ШИПОВИЌ ТРИУМФИРАА НА УЛТРАМАРАТОНОТ ОД 107 КИЛОМЕТРИ НА ОХРИД УЛТРА-ТРЕИЛ

ДОМАШНИТЕ ТРКАЧИ ИВАН РАДЕВ И КАТЕРИНА ШИПОВИЌ ТРИУМФИРАА НА УЛТРАМАРАТОНОТ ОД 107 КИЛОМЕТРИ НА ОХРИД УЛТРА-ТРЕИЛ

Домашните тркачи Иван Радев и Катерина Шиповиќ триумфираа на петтото издание на планинскиот ултрамаратон Охрид ултра-трејл, што викендов се трчаше на ...
УЛТРАМАРАТОНКАТА КАТЕРИНА ШИПОВИЌ Е ПРВАТА МАКЕДОНСКА АТЛЕТИЧАРКА ШТО ИСТРЧА 246 КИЛОМЕТРИ НА СПАРТАТЛОН ВО ГРЦИЈА

УЛТРАМАРАТОНКАТА КАТЕРИНА ШИПОВИЌ Е ПРВАТА МАКЕДОНСКА АТЛЕТИЧАРКА ШТО ИСТРЧА 246 КИЛОМЕТРИ НА СПАРТАТЛОН ВО ГРЦИЈА

Ултрамаратонката Катерина Шиповиќ е првата македонска атлетичарка која истрча 246 километри од Атина до Спарта на Спартатлон во Грција, една од најтеш ...
2 / 2 НАПИСИ