Таг: киоск

БИТОЛСКО ЏАМЧЕ

БИТОЛСКО ЏАМЧЕ

Владата ја покачи платата на работниците. Сега треба и на неработниците. ...
ПЕТКОВ ПОБАРАЛ ОБЈАСНУВАЊЕ ОД КОВАЧЕВСКИ ЗА КИОСКОТ НА СЕКРЕТАРОТ НА БУГАРСКИОТ ЦЕНТАР ВО БИТОЛА КОЈ БЕШЕ СКРШЕН ОД НЕГОВАТА ПОРАНЕШНА ЖЕНА

ПЕТКОВ ПОБАРАЛ ОБЈАСНУВАЊЕ ОД КОВАЧЕВСКИ ЗА КИОСКОТ НА СЕКРЕТАРОТ НА БУГАРСКИОТ ЦЕНТАР ВО БИТОЛА КОЈ БЕШЕ СКРШЕН ОД НЕГОВАТА ПОРАНЕШНА ЖЕНА

Премиерот на Бугарија Кирил Петков вчера му се јавил на премиерот Димитар Ковачевски за да побара објаснување за скршениот киоск на секретарот на буга ...
2 / 2 НАПИСИ