Таг: Клиничка болница Тетово

Д-Р ИВАН КАРАПЕТРОВ ЈА ИЗВРШИ ПРВАТА ТОРАКАЛНА ОПЕРАЦИЈА ВО КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО

Д-Р ИВАН КАРАПЕТРОВ ЈА ИЗВРШИ ПРВАТА ТОРАКАЛНА ОПЕРАЦИЈА ВО КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО

Во тетовската Клиничка болница за првпат е извршена торакална (градна) оперативна интервенција. Станува збор за ресекција на тумор на второто ребро на ...
ПАЦИЕНТ СО ПСИХИЧКИ ПРОБЛЕМИ ГО НАТЕПАЛ ДОКТОРОТ КОЈ ГО ПРЕГЛЕДУВАЛ ВО ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА

ПАЦИЕНТ СО ПСИХИЧКИ ПРОБЛЕМИ ГО НАТЕПАЛ ДОКТОРОТ КОЈ ГО ПРЕГЛЕДУВАЛ ВО ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА

Лекар од Клиничката болница во Тетово вчера бил нападнат од пациент кој бил донесен на Психијатриското одделение за преглед. Пациентот бил крајно агре ...
2 / 2 НАПИСИ