Таг: Клиника за детки болести

РАСТЕ БРОЈОТ НА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ДЕЦА, ВЕЛИ Д-Р СОФИЈАНОВА

РАСТЕ БРОЈОТ НА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ДЕЦА, ВЕЛИ Д-Р СОФИЈАНОВА

Праксата покажува дека глобално е зголемен бројот на деца со воспаление на слепо црево, дека има зголемен број на случаи со јувенилен дијабетес, како ...
ВАКЦИНИРАЈТЕ СЕ, ЕПИДЕМИЈАТА НА МАЛИ СИПАНИЦИ ЌЕ ТРАЕ, АПЕЛИРААТ ЕПИДЕМИОЛОЗИТЕ, СЕДУМ НОВОЗАБОЛЕНИ

ВАКЦИНИРАЈТЕ СЕ, ЕПИДЕМИЈАТА НА МАЛИ СИПАНИЦИ ЌЕ ТРАЕ, АПЕЛИРААТ ЕПИДЕМИОЛОЗИТЕ, СЕДУМ НОВОЗАБОЛЕНИ

Седум новозаболени од мали сипаници се регистрирани во текот на последното деноноќие на Клиниката за инфективни болести, од кои тројца се примени на л ...
2 / 2 НАПИСИ