Таг: Клиника За онкологија

ВО НОЕМВРИ ЌЕ ПОЧНАТ СО РАБОТА АКЦЕЛЕРАТОРИТЕ ЗА ЗРАЧНА ТЕРАПИЈА ВО БИТОЛА И „8 СЕПТЕМВРИ“

ВО НОЕМВРИ ЌЕ ПОЧНАТ СО РАБОТА АКЦЕЛЕРАТОРИТЕ ЗА ЗРАЧНА ТЕРАПИЈА ВО БИТОЛА И „8 СЕПТЕМВРИ“

Болните од малигни заболувања до крајот на ноември ќе добиваат зрачна терапија во Клиничката болница во Битола и во Градската општа болница „8 Септемв ...
БОЛНИТЕ СО РАК НА КОЖА И ЗДРУЖЕНИЈАТА НА ПАЦИЕНТИ БАРААТ ВИСТИНСКА АКЦИЈА ЗА НАВРЕМЕНА ДИЈАГНОЗА И ЛЕКУВАЊЕ

БОЛНИТЕ СО РАК НА КОЖА И ЗДРУЖЕНИЈАТА НА ПАЦИЕНТИ БАРААТ ВИСТИНСКА АКЦИЈА ЗА НАВРЕМЕНА ДИЈАГНОЗА И ЛЕКУВАЊЕ

Пациентите болни од карцином и здруженијата на пациенти бараат вистински акции за обезбедување навремена дијагноза и терапија. Тие на вториот национал ...
2 / 2 НАПИСИ