Таг: Клиника за пулмологија и алергологија

Д-Р ОЛИВЕР ЗАФИРОВСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА КЛИНИКАТА ЗА ПУЛМОЛОГИЈА

Д-Р ОЛИВЕР ЗАФИРОВСКИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА КЛИНИКАТА ЗА ПУЛМОЛОГИЈА

Доктор Оливер Зафировски е нов директор на Клиниката за пулмологија и алергологија во Скопје, објави тој на својот фејсбук профил. Д-р Зафировски доаѓ ...
МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА ДО ПУЛМОЛОГИЈА РАБОТИ ВЕЌЕ 2 МЕСЕЦA, НО НЕ СО КОВИД ПАЦИЕНТИ

МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА ДО ПУЛМОЛОГИЈА РАБОТИ ВЕЌЕ 2 МЕСЕЦA, НО НЕ СО КОВИД ПАЦИЕНТИ

Монтажната амбуланта на Клиниката за пулмологија и алергологија работи веќе втор месец, дневно се прегледуваат по 80-тина пациенти, но не работи со па ...
ОТВОРЕНА МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА НА ПУЛМОЛОГИЈА, ОПРЕМЕНА СО АМБУЛАНТИ НА 450 КВАДРАТНИ МЕТРИ

ОТВОРЕНА МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА НА ПУЛМОЛОГИЈА, ОПРЕМЕНА СО АМБУЛАНТИ НА 450 КВАДРАТНИ МЕТРИ

Пуштена е во употреба монтажната болница на Клиниката за пулмологија и алергологија, во чии нови амбуланти на 450 квадратни метри се сместени сите пот ...
БОЛЕСТИ НА ДИШНИТЕ ПАТИШТА ГИ ПРЕПОЛНИЈА БОЛНИЦИТЕ И КЛИНИКИТЕ ВО СКОПЈЕ

БОЛЕСТИ НА ДИШНИТЕ ПАТИШТА ГИ ПРЕПОЛНИЈА БОЛНИЦИТЕ И КЛИНИКИТЕ ВО СКОПЈЕ

Клиниките и болниците во Скопје се преполни со болни кои се жалат на тешкотии со дишењето, респираторни и вирусни заболувања. Преполни се и Клиниката ...
4 / 4 НАПИСИ