Таг: Коќо Анѓушев

ЗАКОНОТ ЗА СУБВЕНЦИИ НА ФИРМИТЕ ДОПРВА ЌЕ ОДИ ВО ВЛАДА НА УСВОЈУВАЊЕ

ЗАКОНОТ ЗА СУБВЕНЦИИ НА ФИРМИТЕ ДОПРВА ЌЕ ОДИ ВО ВЛАДА НА УСВОЈУВАЊЕ

Закон за финансиска поддршка на инвестициите допрва ќе оди во Владата на усвојување, па дури потоа ќе биде даден во собраниска процедура. Од кабине ...
МАКЕДОНИЈА Е СЕКУЛАРНА ДРЖАВА, КОГА ОДАМ ВО ЦРКВА НЕ САКАМ ДА СЕ СЛИКАМ, ВЕЛИ КТИТОРОТ КОЧО АНЃУШЕВ

МАКЕДОНИЈА Е СЕКУЛАРНА ДРЖАВА, КОГА ОДАМ ВО ЦРКВА НЕ САКАМ ДА СЕ СЛИКАМ, ВЕЛИ КТИТОРОТ КОЧО АНЃУШЕВ

Вицепремиерот Кочо Анѓушев место на осветување на црквата „Св. Кирил и Методиј“ во Велес, каде што беше поканет со премиерот Зоран Заев, денеска беше ...
2 / 2 НАПИСИ