Таг: комисија за избори и именувања

1 212 / 12 НАПИСИ
ЌЕ ПОЧЕКАТЕ ЗА ДА СЕДНЕТЕ НА МОЕТО МЕСТО, ИМ ПОРАЧА ПРЕТСЕДАВАЧОТ ВЕЉАНОСКИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ ОД КОАЛИЦИЈАТА НА СДСМ

ЌЕ ПОЧЕКАТЕ ЗА ДА СЕДНЕТЕ НА МОЕТО МЕСТО, ИМ ПОРАЧА ПРЕТСЕДАВАЧОТ ВЕЉАНОСКИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ ОД КОАЛИЦИЈАТА НА СДСМ

Парламентарното мнозинство од СДСМ и албанските партии и денеска повторно ги обвини пратениците од ВМРО-ДПМНЕ за злоупотреба на собраниската говорница ...
ПРАТЕНИЦИТЕ НЕ РАСПРАВААТ ЗА ИЗБОР НА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕТО, А ЗА ТОА СЕ СОБРАНИ

ПРАТЕНИЦИТЕ НЕ РАСПРАВААТ ЗА ИЗБОР НА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОБРАНИЕТО, А ЗА ТОА СЕ СОБРАНИ

Пратениците и на денешна расправа се расправаа кој имал повеќе процедурални забелешки отколку реплики, a не расправаа за тоа што е на дневен ред - изб ...
1 212 / 12 НАПИСИ