Таг: Комунална хигиена

1 2 3 9 10 / 81 НАПИСИ
СКОПСКИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА ОПШТИНИТЕ СЕ ЗАТРУПАНИ ВО ЃУБРЕ, ОД „КОМУНАЛНА ХИГЕНА“ ВЕЛАТ СЕ СОБИРА СЕКОЈ ДЕН

СКОПСКИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА ОПШТИНИТЕ СЕ ЗАТРУПАНИ ВО ЃУБРЕ, ОД „КОМУНАЛНА ХИГЕНА“ ВЕЛАТ СЕ СОБИРА СЕКОЈ ДЕН

Градоначалниците на скопските општини велат дека се затрупани со ѓубре и ја повикуваат градоначалничката Данела Арсовска и „Комунална хигиена“ да си ј ...
НИЕ ГО ЧИСТИМЕ СКОПЈЕ, АМА ГРАЃАНИТЕ ПРАВАТ ДЕПОНИИ ПОКРАЈ КОНТЕЈНЕРИТЕ, ВЕЛАТ ОД „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“

НИЕ ГО ЧИСТИМЕ СКОПЈЕ, АМА ГРАЃАНИТЕ ПРАВАТ ДЕПОНИИ ПОКРАЈ КОНТЕЈНЕРИТЕ, ВЕЛАТ ОД „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“

Секој ден се соочуваме со масовно фрлање ѓубре на јавни површини низ Скопје, велат од ЈП „Комунална хигиена“. Од претпријатието велат дека тие редовно ...
ДЕЦА ОДАТ ВО ГРАДИНКА НИЗ ДЕПОНИЈА, ЖИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛБАТА ДАМЕ ГРУЕВ ВЕЛАТ ДЕКА СЕ ЗАТРУПАНИ СО ЃУБРЕ ОТИ „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ НЕ ЧИСТИ

ДЕЦА ОДАТ ВО ГРАДИНКА НИЗ ДЕПОНИЈА, ЖИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛБАТА ДАМЕ ГРУЕВ ВЕЛАТ ДЕКА СЕ ЗАТРУПАНИ СО ЃУБРЕ ОТИ „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ НЕ ЧИСТИ

Огромна депонија стои пред влезот на градинката „Пампурче“ во скопската населба Даме Груев во Општина Ѓорче Петров. Граѓани кои секојдневно ги носат д ...
КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ ПРЕПОЛНИ, ЃУБРЕТО НЕ СЕ СОБИРА СО РЕДОВНАТА ДИНАМИКА

КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ ПРЕПОЛНИ, ЃУБРЕТО НЕ СЕ СОБИРА СО РЕДОВНАТА ДИНАМИКА

Ѓубрето низ Скопје не се собира со предвидената динамика па затоа контејнерите низ градот се преполни, а со ѓубре се затрупани и тротоарите. Полни кон ...
КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ НАБАВЕНИ ПРЕД 4 ГОДИНИ СЕ ИСКРШЕНИ, „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ КУПУВА НОВИ ЗА 800.000 ЕВРА

КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ НАБАВЕНИ ПРЕД 4 ГОДИНИ СЕ ИСКРШЕНИ, „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ КУПУВА НОВИ ЗА 800.000 ЕВРА

Искршени, уништени или запалени се поголемиот дел од контејнерите низ Скопје. Ретко кој е читав, речиси сите се со искршени капаци. Контејнерите бе ...
ШТРАЈКУВААТ ВРАБОТЕНИТЕ ВО ТЕТОВСКА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“, НЕМА ДА ГО СОБИРААТ СМЕТОТ АКО НЕ ГИ ДОБИЈАТ ЗАОСТАНАТИТЕ ПЛАТИ

ШТРАЈКУВААТ ВРАБОТЕНИТЕ ВО ТЕТОВСКА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“, НЕМА ДА ГО СОБИРААТ СМЕТОТ АКО НЕ ГИ ДОБИЈАТ ЗАОСТАНАТИТЕ ПЛАТИ

Вработените во тетовска „Комунална хигиена“ денеска повторно излегоа на штрајк поради неисплатени повеќе плати и неуплатено здравствено осигурување. У ...
АРСОВСКА ВЕЛИ ДЕКА МАЗНЕВА НИШТО НЕ РАБОТЕЛА, А ПРЕД 3 МЕСЕЦИ ЈА ФАЛЕШЕ ДЕКА СЕ СПРАВИЛА СО МАФИЈАШИ И Ѝ ДАДЕ МЕНАЏЕРСКИ ДОГОВОР

АРСОВСКА ВЕЛИ ДЕКА МАЗНЕВА НИШТО НЕ РАБОТЕЛА, А ПРЕД 3 МЕСЕЦИ ЈА ФАЛЕШЕ ДЕКА СЕ СПРАВИЛА СО МАФИЈАШИ И Ѝ ДАДЕ МЕНАЏЕРСКИ ДОГОВОР

Градоначалничката Данела Арсовска вели дека ја разрешила директорката на ЈП „Комунална хигиена“ Косана Мазнева-Николиќ затоа што не е задоволна од неј ...
АРСОВСКА ЈА РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРКАТА НА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ КОСАНА МАЗНЕВА

АРСОВСКА ЈА РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРКАТА НА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ КОСАНА МАЗНЕВА

Градоначалничката Данела Арсовска ја разреши од функција директорката на ЈП „Комунална хигиена“ Косана Мазнева-Николиќ. Мазнева-Николиќ за САКАМДАКАЖА ...
СКОПЈЕ СМРДИ

СКОПЈЕ СМРДИ

Полни канти за отпадоци и контејнери, ѓубре расфрлено околу нив, исцедок по тротоари, пешачки патеки и улици, како и ужасна смрдеа која се шири е слик ...
АРСОВСКА НЕ ДОЈДЕ НА ВОНРЕДНАТА СЕДНИЦА ЗА НЕСОБИРАЊЕТО НА ЃУБРЕТО ВО СКОПЈЕ

АРСОВСКА НЕ ДОЈДЕ НА ВОНРЕДНАТА СЕДНИЦА ЗА НЕСОБИРАЊЕТО НА ЃУБРЕТО ВО СКОПЈЕ

Градоначалничката Данела Арсовска продолжи да го игнорира Советот на Град Скопје  и денеска пак не дојде на вонредната седница.  По барање на советнич ...
1 2 3 9 10 / 81 НАПИСИ