Таг: комуникација

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД УШТЕ ЕДНАШ ГИ ПОТСЕТИ СИТЕ ДЕКА РАШКОВСКИ ИМА ЗАБРАНА ЗА КОМУНИКАЦИЈА И МУ ГО ПРОДОЛЖИ КУЌНИОТ ПРИТВОР ДО 8 СЕПТЕМВРИ

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД УШТЕ ЕДНАШ ГИ ПОТСЕТИ СИТЕ ДЕКА РАШКОВСКИ ИМА ЗАБРАНА ЗА КОМУНИКАЦИЈА И МУ ГО ПРОДОЛЖИ КУЌНИОТ ПРИТВОР ДО 8 СЕПТЕМВРИ

Апелациониот суд Скопје пак му го продолжи куќниот притвор на осомничениот за корупција Драги Рашковски, поранешен генерален секретар на Владата, до 8 ...
СЕВЕРНА КОРЕЈА ЈА ПРЕКИНА КОМУНИКАЦИЈАТА СО ЈУЖНА КОРЕЈА И ЈА НАРЕЧЕ НЕПРИЈАТЕЛ

СЕВЕРНА КОРЕЈА ЈА ПРЕКИНА КОМУНИКАЦИЈАТА СО ЈУЖНА КОРЕЈА И ЈА НАРЕЧЕ НЕПРИЈАТЕЛ

Северна Кореја објави дека ги прекинува сите комуникациски канали со Јужна Кореја, вклучувајќи ја жешката линија која директно ги поврзуваше лидерите ...
2 / 2 НАПИСИ