Таг: контејнери

1 2 3 8 10 / 71 НАПИСИ
ЗАПАЛЕНИ ШЕСТ ПОЛУПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА ОТПАД ВО СТРУМИЦА, ДВА СЕ УНИШТЕНИ

ЗАПАЛЕНИ ШЕСТ ПОЛУПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА ОТПАД ВО СТРУМИЦА, ДВА СЕ УНИШТЕНИ

Два полуподземни контејнери во Струмица се целосно оштетени и се вон функција откако бил подметнат пожар во нив. Вкупно шест контејнери на различни ло ...
НИЕ ГО ЧИСТИМЕ СКОПЈЕ, АМА ГРАЃАНИТЕ ПРАВАТ ДЕПОНИИ ПОКРАЈ КОНТЕЈНЕРИТЕ, ВЕЛАТ ОД „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“

НИЕ ГО ЧИСТИМЕ СКОПЈЕ, АМА ГРАЃАНИТЕ ПРАВАТ ДЕПОНИИ ПОКРАЈ КОНТЕЈНЕРИТЕ, ВЕЛАТ ОД „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“

Секој ден се соочуваме со масовно фрлање ѓубре на јавни површини низ Скопје, велат од ЈП „Комунална хигиена“. Од претпријатието велат дека тие редовно ...
ВЕЛОСИПЕДСКАТА ПАТЕКА НА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ВО СКОПЈЕ БЛОКИРАНА И СО КОНТЕЈНЕРИ И СО КУПИШТА ЃУБРЕ ОКОЛУ НИВ

ВЕЛОСИПЕДСКАТА ПАТЕКА НА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ВО СКОПЈЕ БЛОКИРАНА И СО КОНТЕЈНЕРИ И СО КУПИШТА ЃУБРЕ ОКОЛУ НИВ

Велосипедската патека на улицата Орце Николов во скопската општина Центар е блокирана со купишта ѓубре. Покрај паркираните возила во близина на Боемск ...
КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ ПРЕПОЛНИ, ЃУБРЕТО НЕ СЕ СОБИРА СО РЕДОВНАТА ДИНАМИКА

КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ ПРЕПОЛНИ, ЃУБРЕТО НЕ СЕ СОБИРА СО РЕДОВНАТА ДИНАМИКА

Ѓубрето низ Скопје не се собира со предвидената динамика па затоа контејнерите низ градот се преполни, а со ѓубре се затрупани и тротоарите. Полни кон ...
ПРЕПОЛНИ КОНТЕЈНЕРИ НА РУЗВЕЛТОВА ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ, ПЕШАЧКАТА ПАТЕКА ЗАТРУПАНА СО ЃУБРЕ

ПРЕПОЛНИ КОНТЕЈНЕРИ НА РУЗВЕЛТОВА ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ, ПЕШАЧКАТА ПАТЕКА ЗАТРУПАНА СО ЃУБРЕ

Пешачката патека на улицата Рузвелтова во центарот на Скопје е затрупана со ѓубре. Контејнерите се преполни и не собираат повеќе ѓубре, па граѓаните о ...
КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ НАБАВЕНИ ПРЕД 4 ГОДИНИ СЕ ИСКРШЕНИ, „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ КУПУВА НОВИ ЗА 800.000 ЕВРА

КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ НАБАВЕНИ ПРЕД 4 ГОДИНИ СЕ ИСКРШЕНИ, „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ КУПУВА НОВИ ЗА 800.000 ЕВРА

Искршени, уништени или запалени се поголемиот дел од контејнерите низ Скопје. Ретко кој е читав, речиси сите се со искршени капаци. Контејнерите бе ...
УЧЕНИЦИТЕ МАКЕДОНЦИ ОД НЕПРОШТЕНО 22 ГОДИНИ УЧАТ ВО ШКОЛО НАПРАВЕНО ОД КОНТЕЈНЕРИ

УЧЕНИЦИТЕ МАКЕДОНЦИ ОД НЕПРОШТЕНО 22 ГОДИНИ УЧАТ ВО ШКОЛО НАПРАВЕНО ОД КОНТЕЈНЕРИ

Веќе 22 години, учениците од прво до петто одделение од тетовското село Непроштено кои наставата ја следат на македонски јазик, учат во импровизиран о ...
СКОПЈЕ СМРДИ

СКОПЈЕ СМРДИ

Полни канти за отпадоци и контејнери, ѓубре расфрлено околу нив, исцедок по тротоари, пешачки патеки и улици, како и ужасна смрдеа која се шири е слик ...
СКОПЈЕ И ДЕНЕС ПОЛНО СО ЃУБРЕ, АРСОВСКА ВЕЛИ ИЗДВОЈУВАЛА ПОБЕДА, НА НОВИНАРИТЕ ИМ ВИКАШЕ ЗОШТО НЕ ЈА ПОДДРЖУВААТ МАЗНЕВА КОЈА СЕ СПРАВИЛА СО МАФИЈАШИ

СКОПЈЕ И ДЕНЕС ПОЛНО СО ЃУБРЕ, АРСОВСКА ВЕЛИ ИЗДВОЈУВАЛА ПОБЕДА, НА НОВИНАРИТЕ ИМ ВИКАШЕ ЗОШТО НЕ ЈА ПОДДРЖУВААТ МАЗНЕВА КОЈА СЕ СПРАВИЛА СО МАФИЈАШИ

И денеска контејнерите во Скопје се полни со ѓубре. Трет ден не се испразнети садовите за смет ниту пак е собрано ѓубрето околу нив. Ни ЈП „Комунална ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР САМА ЌЕ ГО СОБИРА ЃУБРЕТО ОТКАКО РАБОТНИЦИТЕ НА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ НАЈАВИЈА ШТРАЈК И УТРЕ

ОПШТИНА ЦЕНТАР САМА ЌЕ ГО СОБИРА ЃУБРЕТО ОТКАКО РАБОТНИЦИТЕ НА „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ НАЈАВИЈА ШТРАЈК И УТРЕ

Општина Центар од утре сама ќе го собира ѓубрето од контејнерите, но и околу нив, откако градското претпријатие „Комунална хигиена“ втор ден не го чис ...
1 2 3 8 10 / 71 НАПИСИ