Таг: контролори на летање

ДИРЕКТОРИТЕ НА М-НАВ ПОТПИШАА ОДЛУКА ЗА ЗАМИНУВАЊЕ НА ШКОЛУВАЊЕ ВО ДАНСКА НА НАЈДОБРИТЕ 8 КАНДИДАТИ НА ОГЛАСОТ И ПОКРЕНАА НИВНО ВРАБОТУВАЊЕ, ВЕДНАШ

ДИРЕКТОРИТЕ НА М-НАВ ПОТПИШАА ОДЛУКА ЗА ЗАМИНУВАЊЕ НА ШКОЛУВАЊЕ ВО ДАНСКА НА НАЈДОБРИТЕ 8 КАНДИДАТИ НА ОГЛАСОТ И ПОКРЕНАА НИВНО ВРАБОТУВАЊЕ, ВЕДНАШ

Управниот одбор на Македонска навигација (М-НАВ) составен од директорите Фахрудин Хамиди, Миѓен Селмани и Владко Крстевски, денеска донел Одлука за по ...
СПИСОКОТ СО УСЛОВЕНИ ОСТАВКИ НА КОНТРОЛОРИТЕ НА ЛЕТАЊЕ, ПОРАСНА НА 30-ТИНА ЛУЃЕ

СПИСОКОТ СО УСЛОВЕНИ ОСТАВКИ НА КОНТРОЛОРИТЕ НА ЛЕТАЊЕ, ПОРАСНА НА 30-ТИНА ЛУЃЕ

Списокот на инструкторите во МНАВ кои поднесоа оставки од процесот на тестирање на кандидати за контролори на летање, зашто директорот на МНАВ не сака ...
МИНИСТЕРОТ ЗА ТРАНСПОРТ БОЧВАРСКИ НЕМА СТАВ ДАЛИ Е ЗАГРОЗЕНА БЕЗБЕДНОСТА НА АВИОСООБРАЌАЈОТ ПО НАМЕРАТА НА МНАВ ДА ГО ПОНИШТИ ОГЛАСОТ ЗА КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ

МИНИСТЕРОТ ЗА ТРАНСПОРТ БОЧВАРСКИ НЕМА СТАВ ДАЛИ Е ЗАГРОЗЕНА БЕЗБЕДНОСТА НА АВИОСООБРАЌАЈОТ ПО НАМЕРАТА НА МНАВ ДА ГО ПОНИШТИ ОГЛАСОТ ЗА КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски не одговори на прашањето на САКАМДАКАЖАМ.МК дали смета дека е ризично по безбедноста на авиолетовите, ...
ИСКУСНИТЕ КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ КОИ БИЛЕ НАДЗОР НА ТЕСТИРАЊЕТО ОД ДАНЦИТЕ СЕ ПОВЛЕКУВААТ ПОРАДИ ПОЛИТИЧКИ ПРИТИСОЦИ ДА НЕ СЕ ИЗБЕРАТ НАЈДОБРИТЕ „НИЧИИ ДЕЦА“

ИСКУСНИТЕ КОНТРОЛОРИ НА ЛЕТАЊЕ КОИ БИЛЕ НАДЗОР НА ТЕСТИРАЊЕТО ОД ДАНЦИТЕ СЕ ПОВЛЕКУВААТ ПОРАДИ ПОЛИТИЧКИ ПРИТИСОЦИ ДА НЕ СЕ ИЗБЕРАТ НАЈДОБРИТЕ „НИЧИИ ДЕЦА“

Контролорите на летање кои се вклучени во процесот на тестирање на кандидатите за школување за идни контролори, вчера попладне во канцеларијата на дир ...
4 / 4 НАПИСИ