Таг: копенхашки критериуми

ВОЗБУДАТА РАСТЕ

ВОЗБУДАТА РАСТЕ

Втор вицепремиер, ама ист како првиот ...
БАНАЛНА БУГАРИЈА

БАНАЛНА БУГАРИЈА

Како што тргнал Заев повеќе да води сметка за чувствата на Бугарите, отколку за нашите чувства, ќе излезе дека тие не дошле тука да нè окупираат, туку ...
2 / 2 НАПИСИ