Таг: коронавирус

1 330 331 3323311 / 3311 НАПИСИ
САД ПОЧНАА СО СКРИНИНГ НА ПАТНИЦИ НА НЕКОИ АЕРОДРОМИ ПО ПОЈАВАТА НА НОВ МИСТЕРИОЗЕН ВИРУС ВО КИНА

САД ПОЧНАА СО СКРИНИНГ НА ПАТНИЦИ НА НЕКОИ АЕРОДРОМИ ПО ПОЈАВАТА НА НОВ МИСТЕРИОЗЕН ВИРУС ВО КИНА

Бројката на луѓе заразени со мистериозниот вирус што се појави во Кина е далеку поголема од она што е прикажано во официјалните бројки, велат научници ...
1 330 331 3323311 / 3311 НАПИСИ