Таг: Костадин Танчев-Динка

КОСТАДИН ТАНЧЕВ-ДИНКА ЈА ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „МИГНОВЕНИЕ“ ВО КИЦ ВО СКОПЈЕ

КОСТАДИН ТАНЧЕВ-ДИНКА ЈА ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „МИГНОВЕНИЕ“ ВО КИЦ ВО СКОПЈЕ

„Мигновение“ е насловена изложбата на слики од Костадин Танчев-Динка, која ќе се отвори вечерва во 20 часот во Културно инфортамативниот центар (КИЦ) ...
90 ДЕЛА ОД КОСТАДИН ТАНЧЕВ-ДИНКА, МАЈСТОР НА ГРАФИКАТА, НА ИЗЛОЖБА ВО ДАУТ ПАШИН АМАМ

90 ДЕЛА ОД КОСТАДИН ТАНЧЕВ-ДИНКА, МАЈСТОР НА ГРАФИКАТА, НА ИЗЛОЖБА ВО ДАУТ ПАШИН АМАМ

Вечерва во 20:30 часот во Даут пашин амам ќе се отвори ретроспективна изложба на Костадин Танчев-Динка, еден од најзначаните современи македонски умет ...
2 / 2 НАПИСИ