Таг: криминали

ЗАКАНИТЕ КОН МЕНЕ НЕ ГИ ПРИЈАВИВ ВО ПОЛИЦИЈА, ПРИЈАВИВ ТАМУ КАДЕ ШТО ТРЕБА, РЕЧЕ АРСОВСКА

ЗАКАНИТЕ КОН МЕНЕ НЕ ГИ ПРИЈАВИВ ВО ПОЛИЦИЈА, ПРИЈАВИВ ТАМУ КАДЕ ШТО ТРЕБА, РЕЧЕ АРСОВСКА

Градоначалничката на Скопје Данела Арсовска вели дека откако е дојдена на функцијата постојано е мета на закани. На денешниот брифинг со новинари, таа ...
1 / 1 НАПИСИ