Таг: Кристијан Бејл

БИОГРАФСКИОТ ФИЛМ ЗА ДИК ЧЕЈНИ ГИ ПРЕДВОДИ НОМИНАЦИИТЕ ЗА ЗЛАТЕН ГЛОБУС

БИОГРАФСКИОТ ФИЛМ ЗА ДИК ЧЕЈНИ ГИ ПРЕДВОДИ НОМИНАЦИИТЕ ЗА ЗЛАТЕН ГЛОБУС

„Потпретседател“, биографскиот филм за поранешниот американски потпретседател Дик Чејни, со Кристијан Бејл во насловната улога, ја предводи листата на ...
1 / 1 НАПИСИ