Таг: крвав четврток

ЗБОРЕНО Е СО АТИЏЕ

ЗБОРЕНО Е СО АТИЏЕ

1 Многу беше фраерски да се споделува мудроста на Атиџе: „Пола за мене, пола за пчелите“, нели? Море, што селфија се изнагледавме со јунакињата од кан ...
МЕНСТРУАЛЕН ЧЕТВРТОК

МЕНСТРУАЛЕН ЧЕТВРТОК

1 Во набиената агенда на историски настани во Македонија, на 22 август се случи уште еден историски настан. Почна судењето за организираниот напад на ...
ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА 27 АПРИЛ И ВРАТАРИТЕ ОД СОБРАНИЕТО УШТЕ СЕ НА СЛОБОДА

ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА 27 АПРИЛ И ВРАТАРИТЕ ОД СОБРАНИЕТО УШТЕ СЕ НА СЛОБОДА

Половина година помина од крвавиот напад што се случи на 27 април во македонското собрание, кога пратеници и новинари беа тепани од насилници поддржан ...
3 / 3 НАПИСИ