Таг: крзнара

ОПАСНИОТ ОТПАД ОД ВЕЛЕШКА КРЗНАРА СЕ ТРАНСПОРТИРА ВО АВСТРИЈА, НЕМА ДА СЕ ЧУВА ВО КРУГОТ НА ФАБРИКАТА

ОПАСНИОТ ОТПАД ОД ВЕЛЕШКА КРЗНАРА СЕ ТРАНСПОРТИРА ВО АВСТРИЈА, НЕМА ДА СЕ ЧУВА ВО КРУГОТ НА ФАБРИКАТА

Крзнарата „Димко Митрев“ од Велес започна со извоз на опасниот отпад, кој повеќе нема да биде складиран во кругот на фабриката. За да добие„ Б“ Интегр ...
ВЕЛЕШКА КРЗНАРА ЈА ПУШТИ ВО УПОТРЕБА СВОЈАТА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА

ВЕЛЕШКА КРЗНАРА ЈА ПУШТИ ВО УПОТРЕБА СВОЈАТА ПРЕЧИСТИТЕЛНА СТАНИЦА

Крзнарата „Димко Митрев“ од Велес денеска ја пушти во работа пречистителната станица за отпадни води, вредна 300.000 евра. На овој начин, отпадните во ...
2 / 2 НАПИСИ