Таг: куќарки

КУЌАРКИТЕ ОД НОВА ГОДИНА ПАК ВРАТЕНИ НА ПЛОШТАД, ГРАД СКОПЈЕ НЕ КАЖУВА ЗОШТО

КУЌАРКИТЕ ОД НОВА ГОДИНА ПАК ВРАТЕНИ НА ПЛОШТАД, ГРАД СКОПЈЕ НЕ КАЖУВА ЗОШТО

Пак се вратени новогодишните куќарки на Плоштад Македонија. Денеска камиони од јавните претпријатија на Град Скопје ги поставуваа куќарките на плочник ...
ГРАД СКОПЈЕ ГИ ТРГНА НОВОГОДИШНИТЕ КУЌАРКИ ОД ПЛОШТАДОТ

ГРАД СКОПЈЕ ГИ ТРГНА НОВОГОДИШНИТЕ КУЌАРКИ ОД ПЛОШТАДОТ

Град Скопје вчера ги тргна новогодишните куќарки од Плоштад Македонија. Екипи од јавните претпријатија на Град Скопје со камиони вчера попладне почнаа ...
ЕКО-КАМПОТ НА ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ НАПРАВЕН СО МИЛИОН ЕВРА ОД ЕУ СТОИ ПРАЗЕН И ЗАКЛУЧЕН, НИКОЈ НЕ ГО КОРИСТИ

ЕКО-КАМПОТ НА ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ НАПРАВЕН СО МИЛИОН ЕВРА ОД ЕУ СТОИ ПРАЗЕН И ЗАКЛУЧЕН, НИКОЈ НЕ ГО КОРИСТИ

Еко-кампот на Езеро Младост, кој е дел од содржините на проектот „Паметно Езеро Младост“ вреден еден милион евра грант од ЕУ, две години е неискористе ...
БОГДАНОВИЌ ГИ ПОВИКУВА ГРАЃАНИТЕ ЗАЕДНО ДА ПРАВАТ КУЌАРКИ ЗА БЕЗДОМНИ КУЧИЊА

БОГДАНОВИЌ ГИ ПОВИКУВА ГРАЃАНИТЕ ЗАЕДНО ДА ПРАВАТ КУЌАРКИ ЗА БЕЗДОМНИ КУЧИЊА

Општина Центар ќе прави куќарки за бездомни кучиња и ќе ги поставува пред кафулиња. Куќарките за згрижување на кучињата, ќе се поставуваат само пред о ...
4 / 4 НАПИСИ