Таг: лифтови

СО ЛИФТОТ ЗА ХРАНА ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ НОСАТ И БОЛНИ И ПОЧИНАТИ, ВИКЕНДОВ ОТКАЖАА И ДВАТА КОМПЈУТЕРСКИ ТОМОГРАФИ

СО ЛИФТОТ ЗА ХРАНА ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ НОСАТ И БОЛНИ И ПОЧИНАТИ, ВИКЕНДОВ ОТКАЖАА И ДВАТА КОМПЈУТЕРСКИ ТОМОГРАФИ

Во најголемата општа болница во Македонија, скопската „8 Септември“ минатата недела работел само сервисниот лифт со кој се носи храна за пациентите, п ...
КУМАНОВО ЌЕ ГРАДИ ПРИСТАПНИ РАМПИ И ЛИФТОВИ ЗА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ВО ЈАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ 

КУМАНОВО ЌЕ ГРАДИ ПРИСТАПНИ РАМПИ И ЛИФТОВИ ЗА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ВО ЈАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ 

Општината Куманово со поддршка на УНДП и Швајцарската агенција за развој и соработка ќе започне нов проект за социјална инклузија и вклучување во општ ...
2 / 2 НАПИСИ