Таг: Лиле Поповска

20 ОТСТО ЗЕЛЕНИЛО НА СЕКОЈА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА, ПРЕДВИДУВА НОВИОТ ЗАКОН ЗА УРБАНО ЗЕЛЕНИЛО УСВОЕН ВО СОБРАНИЕТО

20 ОТСТО ЗЕЛЕНИЛО НА СЕКОЈА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА, ПРЕДВИДУВА НОВИОТ ЗАКОН ЗА УРБАНО ЗЕЛЕНИЛО УСВОЕН ВО СОБРАНИЕТО

Најмалку 20 отсто зелена површина треба да има секоја градежна парцела. Ова се предвидува со Законот за урбано зеленило, усвоен вчера во Собранието. ...
ЛИЛЕ ПОПОВСКА НЕ ГО ПОДДРЖА ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ

ЛИЛЕ ПОПОВСКА НЕ ГО ПОДДРЖА ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ

Пратеничките на ДОМ Лиле Поповска и Маја Морачанин, иако беа присутни во собраниската салата не го поддржаа Законот за употреба на јазиците. Тие ниту ...
2 / 2 НАПИСИ